måndag 19 januari 2009

Jaha, måndag igen då. Men det har vart en relativt bra måndag, inte så där seg och tråkig som måndagar har en tendens att vara. Utan den har passerat smärtfritt. Iaf än så länge.
Varit lagom mycket på jobbet, och lagom jobbigt har det varit.
Fast det var ju en ganska tryckt stämning, men det kan väl inte bli annat när det hänt en sådan här sak. Är ju alltid hemskt när en ung människa går bort.

Nu är jag iaf hemma och håller på att lagar mat för fullt. På dagens meny står skinksås och pasta. Är faktiskt väldigt gott, och det går fort! Helt perfekt!

Hoppas på att få prata lite med kärleken ikväll oxå, så man får höra planerna. När det är tänkt att han kommer. Men det är ju bra att han kan tjäna lite extra nu innan han kommer. För här lär det inte vara så lätt att få jobb sen! Men det ordnar sig nog med det oxå!

Imorgon skall jag på utbildning hela dagen. Är ju det där LEAP programmet som SYKES börjar med. Ett slags förebyggande program för de som vill ha en grundläggane utbildning för att tex kunna bli SV. Så det skall bli intressant! Hoppas på att hinna berätta mer om det imorgon!

Nu ska jag fixa klart maten! Magen kurrar ;)

Inga kommentarer: