måndag 11 augusti 2008

Country festivalen

Nu har årets country festival avverkats. Det var väl rätt ok. Men så jävla kallt, men så är det när man vill försöka vara fin, men vad var det för mening när alla andra såg ut som skogstroll? Det var ju så man skakade för att kylan bet i skinnet....men det gick ju ändå. Men det var roligare förra året. Men det var väldigt kul att Madde var med iaf. Kul att umgås med syster lite. Sen var det ju Jessica, Eve, Wikarn, Skoglunf och Klova. Vi åkte dit i Wikarns amerikanare. Var en härlig biltur med allsång i bilen ;)

Bilder finns på bilddagboken.....sök efter mig, heter fela83.

Ja....annars då...?! Jo det är måndag och jobb som gäller. Har lite lagomt mycket att göra på jobet, men känns ändå drygt att vara här till 18 ikväll. Sen är det till att gå hem å städa och planera middagen imorgon. Ska ju ha Richard och Hannah på lite mat! Trevligt värre ;)


Haha.....en gammal pojkvän från gymnasiet skickade mess idag, han har börjat en svetsutbildning. Det var han och en till som var ny...och den andra var ingen annan än Wall! Så det var ju lite komiskt. Världen är bra liten. Han å Wall verkar komma bra överens, fick ju ett roligt mess där det beskrevs en rad olika saker, lät som ett kärlekspar...hahahaha. Så nu är Jennifer rädd att han skall bli bög...haha

Nä nu kanske man ska kolla mail lådorna lite...

Inga kommentarer: