måndag 2 maj 2011

Har haft tvättstugan sedan 11.30, det har hunnit bli några maskiner och nu är det sängkläderna som tvättas. Både mina och lilla Tuva ska ha nya sängkläder och en massa rena kläder. Men det är ju mest Tuvas kläder. Det går ju åt en hel del kläder och henne. Hoppas på att få lite energi till att damma och torka golvet inne i sovrummet så vi får lägga oss i ett rent och fint rum och i nya sängkläder. Samt att vi båda ska vara badade innan vi ska sova. Det är ju det bästa som finns att lägga sig nybadad i en renbäddad säng.

Har även haft Marie och barnen här på middag. Fixade lite spagetti och köttfärssås, är ju roligare att äta tillsammans så det har ju blivit en hel del middagar i deras sällskap nu på slutet. Men det är bara trevligt.

Har ju glömt att skriva att Tuva har hunnit bli 6 månader nu. Det går verkligen fort. Men det firades iaf med att introducera henne för majskrokar. Hon älskar dem och äter dem så fint. Gnager lite på dem med den lilla tanden hon har. Så sött. Hoppas att jag ska ta mig tid någon dag och fixa till lite bilder här på bloggen. Det blir ju lite roligare att läsa då.

Nä nu ska jag ta tag i det här med Tuvas bad så hon kan få ta på sig en pyjamas sen. Antar att hon kommer att somna rätt gott vid 19 tiden då hon bara sovit ca 10 minuter idag.

Inga kommentarer: