tisdag 14 juli 2009

Jag måste ringa Carina

Sandra kom hit en sväng efter hon slutat jobba. Blev lite kortspel och kika lite på Allsång. Måste ju kolla in Lars Kristerz =) Men det var ju inte något som var poppis hos Sandra, men jag tycker faktiskt att de är sköna grabbar.
Gällande kortspelet så vann jag ALLA gånger och Sandras redan usla humör blev ännu värre. Hon behöver nog få sig ett så hon blir lite glad ;) När spelandet var slut drog vi iväg på en ragg med bilen, blev Byvallen runt, men ingen björn idag heller. Men det var en massa folk...eller ja mest ungar som cyklade på grusvägen vid crossbanan...Så vi fick ju se nåt iaf.

Jaha, annars idag så har jag ju roat mig med att städa min garderob. Jag blev så arg när jag skulle sortera strumplådan, fattar inte varför man bara har en strumpa av varje? Vem äter mina strumpor? Så jag slängde ALLA. Eller ja inte de 5 par jag köpte i stockholm. Så nu äger jag bara 5 par strumpor så det måste verkligen inhandlas. Och det ska jag göra med glädje. Och verkligen kolla så inte tvättmaskinen äter upp en strumpa för varje par jag tvättar. Det blev även en hel del kläder som åkte i soporna och en del skall jag lägga ut på Tradera tänkte jag. Har gjort iordning en fin Tradera hög på sängen! Så nu ska jag bara fota och lägga upp dem. Men det får bli senare.
Det har även packats en kartong full med saker från köket. Men det är ju ändå massor kvar. Men som ädret har vart på min semester hittils så gör det inte så mycket att stanna inne å fixa. Men det skulle ju vara lite trevligt att ha fått lite sol på sin semester oxå!

Nä nu ska jag äta godis och lägga mig i soffan!

Inga kommentarer: