onsdag 23 februari 2011

Gröt och puré

Tuva har smakat sina första smakportioner idag. Vid tio tiden fick hon några skedar gröt. Hon var lite skeptisk mot det först innan hon förstod att hon skulle svälja det. Men sen gick det bra. Hon var så söt när hon fick första skeden, det värmer verkligen i ens mammahjärta!
När hon på eftermiddagen skulle få smaka lite potatis och broccoli puré så gick det bättre. Det såg ut som om hon gillade det, men det blev ju bara någon sked hon fick, inte alls mycket. Men hon ska få en liten iskub med mat varje dag så hon vänjer sig. Jag har fryst in maten i iskuber så det inte blir gammalt, sen är det lätt och smidigt att ta fram.

Fick även besök av bästaste Kakan med en krasslig son. De fick lite fika och vi satt och pratade lite. Så skönt att vi bor nära varandra igen!

Även Pelle har vart här och hjälpt mig att sätta upp en jätte tavla, men den verkar lite skev för nederdelen av tavlan står lixom ut från väggen...Måste försöka komma på en lösning till det.

Nu har Tuva somnat i sin babysitter. Hon har nästan inte sovit någonting idag så hon har vart lite grinig nu på eftermiddagen, men hon är så söt så det gör inget att hon är lite grinig, för hon är ju nästan jämt en glad liten skrutt.

Inga kommentarer: