tisdag 7 december 2010

Soffan

Ja det blev en natt på soffan igen. Jag förstår inte varför inte lillan vill sova om hon inte ligger på mig. Måste bli ändring på det.
Nu har lillan fått ny blöja, mat och morgon mys. Nu sitter hon i babysittern (vet inte hur det stavas) och gnyr lite, men hon måste lära sig att mamma inte kan bära runt på henne hela tiden. Men hon har väl kanske blivit lite bortskämd med det sedan hennes pappa valde att lämna oss...För när det är bara vi så är det lätt att man tar upp henne för minsta lilla gnäll, och för att det är så mysigt att ha henne i min famn.

Vad ska man hitta på idag då tro? Någon som har ett förslag? Det var ju inte så jätte varmt ute, men det kanske blir bättre lite senare.

3 kommentarer:

Emelie sa...

Det såg rättstavat ut i alla fall ;)
Kram

Malin sa...

Ett hett tips från mig: Köp en bärsjal! Hur bra som helst för små som vill bli burna och minst lika mysigt för bäraren! Avlastar ryggen jättebra, och iaf sonen kunde sova hur länge som helst i den...
Hoppas att ni har det jättebra du och Tuva!
Kramar i massor!

/Malin

Unknown sa...

Njut av varje sekund. Just den där stunden kommer aldrig tillbaka igen. Och vips är hon stor och kanske inte ens vill vara i famnen längre. Och är det mysigt så varför sluta? Hon kommer ju inte att ligga där för evigt som sagt.
Klart du ska "skämma bort henne" med det där... hon blir inte odräglig för det, kanske snarare tvärtom :)