torsdag 6 maj 2010

Uppe med tuppen

När klokan var 05.34 så slog jag upp mina ögon och tittade på klockan. Jag var klarvaken men hade verkligen inga planer om att kliva upp så tidigt. Låg och vred och vända på mig i sängen en timma och vid 06.30 så veckte jag Kenneth. Låg å mös lite innan det var dags att kliva upp.
När K kom ut i vardagsrummet upptäckte vi att Dina ätit upp hans Japp som vi hade på bordet. Vilken hund är det som klarar av att riva av ett papper så fint att det knappt syns och sen äta all choklad? Det kan bara vara Dina som klarar av något sånt.
Det var även Kenneths tur att få ta Dina på sin morgon promenad, jag tar ju henne på dagarna nu när jag är sjuk så han slipper göra det på lunchen.
Efter att K gick till jobbet så har jag ätit lite frukost. Var sjukt sugen på toast, men när jag kom ut i köket så upptäcker jag att jag glömt osten framme hela natten...den var inte speciellt fräsch, så den åkte i soporna. Jävla gravidhjärna som gör en helt tom däruppe...mer än vanligt vill säga.
Så istället för en god toast så värmde jag lite rester av gårdagens middag. Så stuvade makaroner och korv till frukost, det är grejer det.

Undra vad man ska roa sig med idag då? Ingen som har en tjejfilm att komma förbi med? Kanske man ska klicka hem lite kläder? Är verkligen i behov av en ny jacka, underkläder och några tröjor som jag kan växa i.

Inga kommentarer: